În ce domenii vă putem susține

Specializările disponibile în clinică

Toate aceste servicii sunt oferite pentru a permite pacienților să -și îndeplinească visul

Fertilizare in Vitro

Întreg departamentul de FIV dispune de cele mai noi și performate echipamente. Atât sălile de intervenții cât și laboratoarele de embriologie și andrologie respectă standardele impuse de Uniunea Europeană.

Obstetrică-Ginecologie

Consultul ginecologic anual pe care fiecare femeie ar trebui să îl facă, dar și urmărirea sau diagnosticul unor patologii în sfera genitală preexistente sunt posibile în clinica noastră. Urmărirea sarcinilor se face cu cea mai mare responsabilitate pentru a crea un mediu de confort și siguranță gravidelor.

Medicină materno-fetală

Specialiștii în medicina materno-fetală sunt medici obstetricieni care se ocupă de evaluarea complexă a sarcinilor. Dispunem de cele mai performante ecografe, care folosite de specialiștii noștri cu experiență ajută la evaluarea și diagnosticul corect al copiilor încă din viața intrauterină.

Endocrinologie/
Boli de nutriție

Colaborarea cu medici din alte specialități este esențială pentru o rată de succes crescută. Endocrinologii noștri au o experiență foarte mare în gestionarea tuturor bolilor endocrine.

Menținerea unei greutăți normale precum și controlul strict al glicemiei sunt esențiale pentru a spori rata de sarcini. Colaborarea cu medicul diabetolog în vederea modificarii stilului de viață este extrem de importantă.

Andrologie și Urologie

Infertilitatea masculină este o cauză la fel de frecventă ca infertilitatea feminină, așadar, scopul acestui departament este de a oferi posibilitatea investigării și diagnosticului corect al patologiei masculine pentru a putea ajuta cuplul să depașească “momentul” de infertilitate.

Psihologie și consiliere

Infertilitatea este o problemă cu implicații socio-economice importante, este o lupta acerbă și o provocare din punct de vedere emoțional. Rolul psihologului pe tot parcursul tratamentului este de a completa tratamentul medicamentos și chirurgical.