Specializare

Medic specialist obstetrică – ginecologie

Dr. Ioana Iordache

Medic specialist obstetrica-ginecologie
telephone-1031.0050051

Dr. Ioana Iordache a absolvit facultatea de medicină generală în anul 2016, în București, în cadrul Universității „Carol Davila”. A urmat specializarea de Obstetrică-Ginecologie în cadrul Spitalului „Prof. Dr. Panait Sârbu” (Maternitatea Giulești). Alegerea acestui centru de formare în rezidențiat, cu mare adresabilitate în infertilitate și endometrioză, având cei mai buni specialiști din domeniu (Prof. Dr. Elvira Brătilă și dr. Andreea Velișcu) au făcut-o să își dorească construirea unei cariere bazate pe aceste domenii de interes.
Având-o ca mentor pe Dr. Andreea Velișcu, sub coordonarea căreia s-a format, a arătat un interes deosebit pentru infertilitatea cuplului și procedurile de reproducere umană asistată precum și întreaga patologie de endocrinologie reproductivă.

Este în prezent doctorand în cadrul universității „Carol Davila”, București, sub coordonarea Prof. Dr. Alexandru Blidaru – Fondator și Președinte al Societății Române de Chirurgia Sânului, alături de care a putut vedea abordarea terapeutică pentru o vastă patologie senologică.

În 2020, 2021, 2022 a fost secretar științific al comisiei pentru obținerea atestatului în „Tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată”.

A participat la numeroase congrese în țară și străinătate (Franța, Germania, Italia, Ucraina, Polonia) în laparoscopie, senologie, infertilitate și a fost speaker la conferințe naționale dedicate tratamentului infertilității cuplului, fertilizării in vitro și oncofertilității.

Crede cu tărie în medicina personalizată și face o misiune din fiecare întâlnire cu pacientele. “Medicina este pentru mine o meserie dar și cea mai mare pasiune, este o onoare să practic zilnic această profesie.”

  • check-mark-1Membru al Societății Europene de Infertilitate (ESHRE) și al Societății Române de Obstetrică-Ginecologie (SOGR).
  • check-mark-1Membru al Societății Americane de Infertilitate – ASRM.
  • check-mark-1Membru al Școlii Internaționale de Endocrinologie Reproductivă – ISGE.