Specializare

Medic primar obstetrică – ginecologie cu supraspecializare în medicină reproductivă

Domenii de expertiză
  • check-mark-1Reproducere umană asistată
  • check-mark-1Ginecologie
  • check-mark-1Obstetrică
  • check-mark-1Histeroscopie
  • check-mark-1Ultrasonografie

Dr. Ionela Anghelescu

Medic primar și doctor în medicină
telephone-1031.0050051

A absolvit UMF „Carol Davila” București în 2004. A urmat specializarea în obstetrică și ginecologie în cadrul Spitalului Panait Sârbu. În cei 5 ani de activitate în cadrul departamentului de Reproducere Umană Asistată, alături de dl. Profesor Bogdan Marinescu, a acumulat o vastă experiență în domeniul infertilității cuplului. Ulterior a obținut bursa de studii doctorale și a efectuat o supraspecializare în reproducere umană asistată la clinica Kinderwunschzentrum din Viena. Obține titlul de doctor în medicină cu lucrarea “Vârsta și fertilitatea”.

În perioada 2011 – 2013 Dr. Anghelescu a coordonat Centrul de Fertilitate Polisano București, lucrând împreuna cu dl. Profesor Heinz Strohmer.

În perioada 2013 – 2020 s-a alăturat echipei Gynera, investigând și tratând cu mare succes cuplurile infertile.

Din 2013 până în prezent colaborează cu Ponderas Academic Hospital, oferind consultații, dar având ca și arie de interes medical chirurgia endoscopică – histeroscopia.

Dr. Anghelescu a participat la numeroase reuniuni științifice naționale și international, folosind experiența acumulată pentru optimizarea procedurilor și tratamentelor aplicate.

În 2014 a fost secretar științific al Societății Române pentru Fertilitate și reproducere asistată.

  • check-mark-1Membru activ al ESHRE (Societatea Europeană de Reproducere și Embriologie Umană) și SROG (Societatea Română de Ginecologie Obstetrică)