Echipa noastră este aici pentru viitorii medici

Centru de Training

“EDUCATIA este cea mai puternică ARMĂ pe care TU o poți folosi ca să schimbi LUMEA!”
Nelson Mandela

MISIUNEA noastră de a oferi pacienților noștri sansa de a deveni părinți și de a găsi căile potrivite pentru combaterea infertilității nu ar fi completă fără investiția în viitor, în educarea unor generații noi de medici pe baza descoperirilor științifice, cercetărilor și cunoștințelor în domeniul reproducerii umane asistate.

 

În urma feedbackului pozitiv primit din partea medicilor participanți la sesiunile de training organizate în cadrul Embryos Training Center, ne-am dorit să venim cu o propunere inedită pentru o sesiune de hands on, care să contribuie la dezvoltarea competențelor în domeniul Reproducerii Umane Asistate pentru generația de medici tineri din Romania. În cadrul cursului organizat în perioada 26.02-02.03.2022 vom folosi simulatoare pentru puncție și embriotransfer, iar participanții vor putea să experimenteze aceste proceduri.
Locurile sunt limitate, motiv pentru care vom acorda prioritate în ordinea înscierii.
Condiția de participare: medic specialist obstetrică – ginecologie.
Pentru înscrieri vă rugăm sa ne trimiteți un mesaj la training@embryos.ro.

 

Centrul de training EMBRYOS  a fost creat cu scopul de a împărtăși medicilor ginecologi și embriologilor din România și din străinătate experiența echipei noastre de specialiști acumulată în anii de activitate în domeniul RUA și pentru a le oferi oportunitatea acestora de a-și dezvoltarea competențele în domeniul reproducerii umane asistate. În cadrul centrului vor fi organizate cursuri și conferințe cu participare international pe teme dedicate noutăților referitoare la tehnicile de reproducere umană asistată.

Pentru a obține mai multe informații despre programul educational Embryos, ne puteți trimite un mail pe training@embryos.ro

Viziunea noastră

Dedicați viitorului